Hondenpension

Het hondenpension en de dagopvang zijn kleinschalig opgezet, zodat we uw hond voldoende aandacht kunnen geven. We hebben verschillende speelweides en een overdekte binnenspeelruimte , waar de honden zich samen (of indien gewenst alleen) lekker kunnen spelen, ravotten en uit kunnen rusten. De honden worden ingedeeld naar grootte,leeftijd en karakter.

De honden zijn de hele dag buiten, alleen ’s nachts doen we ze in de binnenkennels. Elke binnenkennel heeft de afmeting van 3 bij 1,25 meter, zodat ze ook daar genoeg bewegingsruimte hebben. Elke kennel beschikt over een mand met deken en een hoogte verstelbare voer en waterbakken. Uiteraard is er de mogelijkheid er om eigen spullen van de hond mee te nemen, om kwijtraken te voorkomen zullen deze in de kennel blijven.

Als de honden gebracht worden, moeten ze aangelijnd zijn. Bij het brengen krijgt het baasje de halsband met riem weer mee naar huis. Bij het brengen van de hond nemen wij het hondenpaspoort en/of entingsbewijs in bewaring. Uiteraard krijgt u ze terug zodra u de hond weer bij ons ophaalt.

4 honden

Dagopvang

De dagopvang biedt mogelijkheden voor eigenaren die de hond (regelmatig) een hele dag willen brengen. Honden die voor dagopvang komen, mogen tussen 7.00 en 8.30 ‘s ochtends gebracht worden (eerder in overleg) en tussen 17.30 en 18.30 uur ‘s avonds gehaald worden.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voeding

Omdat uw hond zijn eigen voer gewend is en om darmproblemen te voorkomen, vragen wij  u om zelf voer mee te nemen. Graag aangeleverd in een afgesloten box of ton met maatbeker. Zorg er daarbij voor, dat de naam van uw hond er duidelijk op vermeld staat. Ook vers vlees in een ontdooibakje behoort tot deze mogelijkheid.

Uw hond wordt standaard twee keer per dag gevoerd. Is uw hond gewend om meerdere keren per dag te eten? Geef dit aan bij uw reservering. Dan houden we daar rekening mee en verdelen de voeding over meerdere maaltijden.
Vers drinkwater is uiteraard de hele dag aanwezig.

Medicijngebruik

Indien uw hond op medicatie staat moet u dit van te voren kenbaar maken. Naast voldoende medicijnen dient er ook een duidelijke beschrijving en dosering van de medicijnen doorgegeven te worden. Wij zorgen voor de juiste toediening.

Ziekte/verwonding/dierenarts

Mocht uw hond onverhoopt toch ziek worden of gewond raken dan kunt u er op rekenen dat uw hond met de nodige zorg omringd zal worden. Eventuele kosten van een dierenarts worden aan u doorberekend. (zie ook de huisregels).

Inentingen

Voor een verblijf in ons hondenpension dient uw hond de jaarlijkse vaccinatie te hebben gehad.  Bij het brengen van uw hond dient u het vaccinatieboekje mee te nemen. Het inentingsboekje nemen wij tijdens het verblijf van uw hond tijdelijk van u over.
Ook dient uw huisdier te zijn ontwormt en vlo-vrij te zijn.